• Driving your digital transformation
  • Empower your digital journey
  • Dedicated BPM experts with focus on digital innovation

Studenten Business IT & Management aan de Hogeschool Utrecht waren de tweede groep die de college tour van BPM Company bijwoonden. In deze presentatie gaf Senior BPM Architect Maarten Veger een introductie en live demo van het bouwen van processen in Pega PRPC. ICT-BIM docent Gert van Hardeveld en zijn studenten waren erg enthousiast over de demo.

DoExamFlow

In de live demo werd getoond dat het eenvoudig is snel een proces uit te werken met PRPC dat ook nog uitvoerbaar is. Om het sprekend te maken werd een proces uitgewerkt waarbij een student zich kon registreren voor een examen, het examen kon doen en de docent het vervolgens kon nakijken. Op basis van input uit de zaal werd het proces vervolgens verbeterd door na registratie eerst te controleren of de student daadwerkelijk bestond. De snelheid waarmee dit gebouwd kon worden laat de kracht zien van PRPC en Direct Capture of Objectives. Het contrast met de oude werkelijkheid van langdurige change processen kon niet groter zijn.

Ook de tweede sessie van de Collegetour was voor beide partijen weer een interessante ervaring. Op naar Enschede en Delft!