• Driving your digital transformation
  • Empower your digital journey
  • Dedicated BPM experts with focus on digital innovation

Van 8 t/m 11 juni vindt de jaarlijkse conferentie PegaWorld van Pegasystems plaats, dit jaar in Washington DC. BPM Company is hier natuurlijk aanwezig, met als delegatie Eelco Vissinga, Jan Willem van Asperen & Maarten Veger. Zoals elk jaar is er weer een boordevol programma met presentaties van Pega & klanten!

Op maandag zal Alan Trefler, oprichter en CEO van Pegasystems, zijn keynote speech Build for Change houden. Hij zal uitleggen waarom een nieuwe benadering van software nodig is om een klantgerichte strategie succesvol te realiseren. Ook Kerim Akgonul, Senior Vice President, zal ingaan op de krachtige mogelijkheden die Pega in zich heeft.

Ook Nederlandse klanten zijn aanwezig. Op maandag zal de Rabobank een break-out sessie houden over het Visie 2016 programma waarmee ze de klanten nog beter willen bedienen. Achmea heeft een break-out sessie op dinsdag waarin ze presenteren hoe Pega hen meer flexibiliteit bij product-introducties geeft.

Vanuit Washington houdt BPM Company je op de hoogte! Volg ons op twitter (@BPMCompany) en houdt de site in de gaten. De keynote speeches zijn ook live te volgen.