Pega specialisten werven zonder zorgen

Is uw organisatie op zoek naar nieuw Pega talent? Is er de wens om het werven, opleiden en begeleiden uit te besteden? Wilt u ontzorgd worden door een partner met jaren lange ervaring, kennis en een groot netwerk binnen de Pega community? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om deze taak uit handen te geven.

Aan de slag voor uw organisatie

Met het detavast traject van BPM Company helpen wij organisaties bij het zoeken, opleiden en begeleiden van nieuw Pega talent.

Doordat het profiel van Pega Specialisten al jaren op ons netvlies staat en wij een zeer diverse groep klanten helpen, zijn wij in staat de juiste match te maken voor uw organisatie.

ONZE AANPAK

In 14 maanden van werving tot overgang

Binnen het detavast traject hebben wij verschillende fases om de match te maken en de geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden en te ontwikkelen. Uiteraard bent u nauw betrokken bij het gehele proces.

Vanaf de intake tot aan de overgang staat u aan het roer en voeren wij de taken uit om de juiste match te maken.

Klik en bekijk hieronder de fases van detavast: 

Het detavast traject start met een intake gesprek. Samen bekijken wij de wensen en u geeft vooraf aan wat voor kandidaten gezocht worden en waar zij aan moeten voldoen.

Zo zorgen wij ervoor dat gericht gezocht kan worden naar de perfecte match, zowel voor u als de kandidaat.

Onze recruiters gaan voor u aan de slag. Aan de hand van de eisen en wensen, zoeken en selecteren wij de kandidaten.

Dankzij onze jaren lange ervaring weten wij waar wij moeten zoeken en hebben wij een groot netwerk van partners en connecties binnen de Pega Community.

Zijn wij enthousiast over een potentiële kandidaat en komen ze door onze screening en interviews, dan stellen wij de kandidaat aan u voor. Middels een interview tussen u en de kandidaat bepaalt u altijd zelf met welke kandidaat u verder wilt gaat.

Is er een klik tussen uw organisatie en de kandidaat? Dan treedt de kandidaat in dienst van BPM Company voor een vaste afgesproken periode van detachering.

De kandidaat begint met een opleidingsperiode binnen de BPM Company Academy.

In twee maanden tijd wordt de kandidaat getraind en begeleid tot Pega Senior System Architect door onze ervaren Nederlandse Pega professionals.

Beschikt de kandidaat over de afgesproken Pega certificering, dan start het detacheringstraject.

Zo heeft uw organisatie direct de ontwikkelcapaciteit tot uw beschikking en leren jullie elkaar kennen als toekomstige werkgever en werknemer. In deze periode starten pas de kosten.

De kandidaten wordt gedurende de detacheringstraject begeleid en gecoacht door BPM Company in de persoonlijke ontwikkeling.

Zo ontzorgen wij uw organisatie rondom de persoonlijke ontwikkeling van de kandidaat tot aan de overgang naar uw organisatie.

Na afloop van de detacheringstraject zal de kandidaat bij goed functioneren en gezamenlijke overeenstemming, overgaan naar uw organisatie zonder aanvullende kosten.

Het contract bij BPM Company komt dan te vervallen.

Ervaring van de klant

“De detavast constructie van BPM Company biedt een mooie win-win-win situatie waarbij alle betrokken partijen voldoende profijt en perspectief zullen vinden voor verdere ontwikkeling. Vanuit MN willen we dit dan ook graag doorzetten.”

Rene van Gelder – Product Owner klantbediening

Maatwerk

De kracht van BPM Company is om maatwerk te leveren. Dat geldt ook voor het detavast traject. Wij kijken mee naar de wensen, behoeftes en de samenstelling van uw huidige inzet. Maar ook zullen wij in kaart brengen wat dit traject voor u gaat opleveren. 

Logo BPM Company

Heeft u interesse in het detavast traject van BPM Company?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.