BPM COMPANY ACADEMY    INCOMPANY TRAININGEN

Train uw eigen
medewerkers in Pega

BPM Company heeft een breed aanbod van Pega trainingen. Als ‘Authorised Training Partner’ van Pegasystems heeft BPM Company de afgelopen jaren een uitgebreid trackrecord opgebouwd op het gebied van Pega trainingen bij verschillende Pega klanten in de Benelux.

De lokale partner voor Pega trainingen

BPM Company is een ‘Authorized Training Partner’ van Pegasystems. We ondersteunen onze klanten met specialistische Pega trainingen en praktijkgerichte workshops. Waarbij gebruik wordt gemaakt van het standaard trainingsmateriaal van Pega. Hiervoor beschikken we over een pool van ervaren Pega gecertificeerde trainers. Deze hebben de afgelopen jaren een uitgebreid trackrecord opgebouwd bij verschillende Pega klanten in de Benelux.

Pega-technologie uitgelegd in een vertrouwde omgeving

We verzorgen incompany trainingen in ons trainingscentrum in Zeist of online. We gebruiken verschillende leervormen, zowel klassikale trainingen als een combinatie van e-learning en klassikale lessen. Hoogwaardige trainingsprogramma’s met bewezen effectiviteit worden gegeven op basis van het standaard trainingsmateriaal van Pega, maar wel toegesneden op uw situatie.

Voordelen van klassikaal trainen.

  • Samen kennis opdoen en delen van ervaringen werkt beter dan alleen studeren
  • Leren door te bespreken: behandelen en bespreken van de oefeningen geeft je inzicht van het waarom van de oplossing
  • Praktijkinzichten door een ervaren trainer: krijg waardevolle inzichten van ervaren trainers die concrete praktijksituaties delen
  • Gezamenlijke examenvoorbereiding helpt je in de optimale voorbereiding en maximaliseert jouw slagingskans!

Uw partner in Pega trainingen

Wilt u gebruik maken van onze Pega trainingen en de Pega specialisten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

E-mail ons
+31 (0) 30 2077006
Logo BPM Company

CONTACT

Nice to meet you

E-mail ons
+31 (0) 30 2077006