BPM COMPANY ACADEMY    MAATWERK TRAININGEN

Train medewerkers

Bent u op zoek naar maatwerk trainingen en/of Pega trainingen die de laatste innovaties en updates behandelen en toepassen? Wilt u de Pega kennis in uw organisatie vergroten, uzelf of anderen certificeren in Pega door middel van praktijkgerichte trainingen? Dan bent u bij BPM Company aan het juiste adres.

De lokale partner voor Pega trainingen

BPM Company is een ‘Authorized Training Partner’ van Pegasystems. We ondersteunen onze klanten met specialistische Pega trainingen en praktijkgerichte workshops. Waarbij gebruik wordt gemaakt van het standaard trainingsmateriaal van Pega. Daarnaast verzorgen wij ook maatwerk. Denk hierbij aan het inbrengen van uw eigen casuïstiek en het toevoegen van specifieke elementen aan de training. Al onze trainingen worden verzorgd door een pool van ervaren Pega gecertificeerde trainers. Deze hebben in de afgelopen jaren een uitgebreid trackrecord opgebouwd bij verschillende Pega klanten in de Benelux.

Pega-technologie uitgelegd in een vertrouwde omgeving

We verzorgen maatwerk trainingen in ons trainingscentrum in Zeist of online. We gebruiken verschillende leervormen, zowel klassikale trainingen als een combinatie van e-learning en klassikale lessen. Hoogwaardige trainingsprogramma’s met bewezen effectiviteit worden gegeven op basis van het standaard trainingsmateriaal van Pega, maar wel toegesneden op uw situatie.

Voordelen van klassikaal trainen.

  • Samen kennis opdoen en delen van ervaringen werkt beter dan alleen studeren
  • Leren door te bespreken: behandelen en bespreken van de oefeningen geeft je inzicht van het waarom van de oplossing
  • Praktijkinzichten door een ervaren trainer: krijg waardevolle inzichten van ervaren trainers die concrete praktijksituaties delen
  • Gezamenlijke examenvoorbereiding helpt je in de optimale voorbereiding en maximaliseert jouw slagingskans!

Uw partner in Pega trainingen

Bent u geïnteresseerd hoe we u kunnen helpen om uw opleidingsdoel te realiseren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

E-mail ons
+31 (0) 30 2077006
Logo BPM Company

CONTACT

Nice to meet you

E-mail ons
+31 (0) 30 2077006