BPM COMPANY ACADEMY    PEGA TRAININGEN

Geef jouw Pega carrière een Boost

Als ‘Authorised Training Partner’ van Pegasystems heeft BPM Company de afgelopen jaren een uitgebreid trackrecord opgebouwd op het gebied van Pega trainingen bij verschillende Pega klanten in de Benelux. Profiteer van onze kennis en ons brede aanbod voor het ontwikkelen van Pega kennis.

De lokale partner voor Pega ontwikkeling

Wil je als professional jouw Pega carrière een boost geven, je waarde en carrièrekansen op de arbeidsmarkt vergroten of je omscholen naar de Pega technologie? Als Authorised Training Partner kunnen wij jou helpen deze ambitie waar te maken.

We hebben een breed aanbod aan trainingen en ontwikkeltrajecten in Pega om alle wensen als specialist te kunnen realiseren. Of je nu als Business Architect of als System Architect je certificaten wilt halen of dat je de beginselen van Pega wilt ontdekken en begrijpen. Bij de BPM Company Academy hebben wij een dekkend aanbod.

Voordelen van klassikaal trainen

  • Samen kennis opdoen en ervaringen delen werkt beter dan alleen studeren

  • Leren door te bespreken: behandelen en bespreken van de oefeningen geeft je inzicht van het waarom van de oplossing

  • Praktijkinzichten door een ervaren trainer: krijg waardevolle inzichten van ervaren trainers die concrete praktijksituaties delen

  • Gezamenlijke examenvoorbereiding helpt je in de optimale voorbereiding en maximaliseert jouw slagingskans!

Logo BPM Company

CONTACT

Wilt u gebruik maken van onze Pega trainingen en de Pega specialisten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.