oktober 7, 2019

BPM Company Academy van start

In 2019 is BPM Company gestart met de opzet van haar Academy. Vanuit de BPM Company Academy wordt de werving en selectie van young professionals gedaan en worden Pega traineeship en -opleidingen voor klanten verzorgd. Voor de young professionals is een specifiek 2 maanden durend opleidingsprogramma opgezet waarin de professional wordt gecertificeerd tot het niveau van Pega Senior System Architect. Met opzet van de Academy wil BPM Company invulling geven aan de groeiende behoefte in de markt aan gecertificeerde Pega System Architecten.

Sinds de start van het Pega traineeship heeft BPM Company met succes 8 trainees aangenomen. Inmiddels hebben 6 trainees de opleidingsperiode van 2 maanden doorlopen in het trainingscentrum in Zeist. Zij zijn nu gestart bij een aantal klanten en vervolgen het verdere trainneetraject door “training on the job”.

Gedurende het traineeship worden de trainees persoonlijk begeleid vanuit BPM Company door middel van maandelijkse coachings- en feedbackgesprekken. Tevens wordt de trainee gekoppeld aan een inhoudelijke coach, die deze intensief gaat begeleiden tot een echte Pega specialist.

De voordelen voor onze klanten:

  • Instroom van ambitieuze, leergierige, talentvolle professionals.
  • Talent boeien en binden door een uitdagend opleidingsprogramma en professionele coaching en begeleiding.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, soft- en technische skills.
  • Mogelijkheid tot uitgebreide kennismaking op voorhand, alvorens over te gaan tot een vaste aanstelling.

Gerelateerd

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

 

Naam*