juni 24, 2020

BPM Company bereikt Pega Gold partner status

BPM Company, één van de eerste Pegasystems partners in Nederland, heeft vandaag bekend gemaakt dat het de Gold partner status heeft bereikt in het Pegasystems Premier Consulting Partner programma. Partners verdienen één van vier partner levels op basis van hun klanttevredenheid, het aantal gecertificeerde professionals en succesvolle implementaties. De Pega Gold partner status is het op één na hoogste niveau wereldwijd.

Algemeen directeur Eelco Vissinga van BPM Company is bijzonder trots. ‘Het is een eer en een teken van waardering van onze klanten dat wij als gespecialiseerd bedrijf de Gold status hebben weten te bemachtigen. Dit is een teamprestatie en een geweldige motivator voor ons om vooral door te gaan met waar wij in geloven en goed in zijn. Wij staan als bedrijf consequent voor kwaliteit, hebben passie voor ons werk en zijn zeer betrokken bij onze klanten. Deze erkenning geeft ons bedrijf een collectieve schouderklop. We zijn er heel blij mee!’

BPM Company is een software-consultancy organisatie en Pega implementatiepartner gespecialiseerd in de realisatie van ‘digital process automation’ en ‘customer engagement’ oplossingen. BPM Company is in 2011 in Nederland opgericht en heeft sindsdien een mooie internationale groei doorgemaakt. BPM Company wordt gedreven door haar missie en passie om organisaties te helpen digitaal toekomstbestendig te worden.

Kijk voor meer informatie over onze dienstverlenging op onze homepagina of neem contact met ons op voor meer informatie.

Gerelateerd

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

 

Naam*