april 29, 2024

BPM Company en Hogeschool Utrecht: Een nieuwe samenwerking voor jong talent

Wij bij BPM Company zijn verheugd om onze samenwerking met Hogeschool Utrecht aan te kondigen, waarmee we onze betrokkenheid bij het onderwijs en de ontwikkeling van toekomstige IT-professionals versterken. Als een onderdeel van de samenwerking heeft onze ervaren instructeur, François, afgelopen maand al les mogen geven over essentiële Pega-vaardigheden aan meer dan 60 Business & IT studenten door middel van het Pega Business Architect curriculum. Daarnaast verzorgen we diverse gastcolleges, (stage)opdrachten en bedrijfsbezoeken.

Het opleiden van jong talent

Als expert op gebied van Pega streven we er voortdurend naar om onze kennis te delen en de volgende generatie Business & IT professionals te ondersteunen. We willen op deze manier jong talent de kans bieden om zich te verdiepen in Pega en zo hun professionele vaardigheden te ontwikkelen. Eerdere initiatieven, zoals het geven van gastcolleges en het bijwonen van studie evenementen, hebben dan ook bijgedragen aan de totstandkoming van deze waardevolle samenwerking met Hogeschool Utrecht.

Het curriculum

Met het curriculum Pega Business Architect op Hogeschool Utrecht, willen we Business & IT studenten voorbereiden op het behalen van het Pega certificaat. Om hen hierop voor te bereiden wordt er naast de nodige theorie, gastcolleges verzorgd waarbij ervaringen uit de praktijk worden besproken. Hiermee willen we de kloof tussen theorie en praktijk overbruggen en studenten voorbereiden op de wereld van Pega en Business Process Management.

“We zijn enthousiast om onze volledige Pega Business Architect-cursus te starten bij Hogeschool Utrecht Business & IT.” – Eelco Vissinga, CEO BPM Company

Een mooie toekomst

Dankzij de samenwerking met Hogeschool Utrecht streven wij ernaar ons steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van jong Business & IT-talent. Naast het ondersteunen bij het behalen van het Pega-certificaat, bieden wij studenten ook de mogelijkheid tot verschillende praktijkgerichte (stage)opdrachten en organiseren wij bedrijfsbezoeken om hen voor te bereiden op hun toekomstige carrière en om hen bekend te maken met Pega.

Nieuwsgiering naar Pega trainingen en opleidingen? Als Authorised Training Partner (ATP) van Pegasystems hebben wij bij BPM Company een breed aanbod die aansluit bij jouw professionele doelen of organisatie.

Gerelateerd