april 26, 2023

BPM Company en Pegasystems NL slaan handen ineen voor een exclusief Pega event

Al ruim elf jaar is BPM Company gecertificeerd Pega partner van Pegasystems. Op donderdag 20 april sloegen BPM Company en Pegasystems daarom de handen ineen voor een exclusief event. Onder leiding van de ervaren specialisten van Pegasystems, kregen de Pega-specialisten van BPM Company een inspirerende middag vol presentaties over Pega.

De toekomst van Pegasystems

De cijfers van Pegasystems liegen niet, de toekomst voor het modelgedreven platform ziet er rooskleurig uit. Uit recent onderzoek van Pegasystems blijkt dat Pega zelfs de hoogste Gartner score heeft onder alle populaire modelgedreven platformen.

Uitbreiding van functionaliteiten

Met Pega hebben bedrijven en specialisten al veel innovaties tot hun beschikking, zoals bijvoorbeeld Robotic Process Automation (RPA). Toch staan de ontwikkelingen binnen Pega niet stil. Ook in de komende weken, maanden en jaren zal het haar functionaliteiten verbeteren en uitbreiden.

Een belangrijke ontwikkeling binnen Pega is kunstmatige intelligentie (AI). Alhoewel kunstmatige intelligentie al beschikbaar is binnen Pega, wil het low-code platform de opties voor kunstmatige intelligentie verder uitbreiden. Zo kan bijvoorbeeld Pega Prediction Studio bedrijven helpen met het toepassen van kunstmatige intelligentie in hun bedrijfsvoering en ontwikkelt Pega haar eigen ChatGPT in de vorm van het “Self-Study Buddy”. Pega zal bedrijven in de toekomst dus ook voldoende mogelijkheden blijven bieden om gebruik te maken van de nieuwste innovaties.

Samenwerking tussen BPM Company en Pegasystems NL

Dit exclusieve event is een mooie mijlpaal in de langdurige samenwerking tussen BPM Company en Pegasystems NL. We kijken dan ook terug op een geslaagde middag die voor herhaling vatbaar is. Graag bedanken wij Pegasystems NL voor hun gastvrijheid en de inspirerende middag.

Wil jij ook profiteren de vele functionaliteiten van Pega? Of wil jij ook bij het volgende exclusieve event zijn? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vacatures.

Gerelateerd

  • Jan Willem van Asperen spreekt tijdens de paneldiscussie

    december 2023

    Jan Willem van Asperen spreker op ING Pega event