december 14, 2015

BPM Company eindigt op de 6e plaats in de Top 100 van FD Gazellen 2015

Met een groeipercentage van 1.005% eindigde BPM Company Netherlands op de 6e plaats in de top 100 van de FD Gazellen 2015 en op de 2de plaats in de categorie MKB in de provincie Utrecht voor het snelst groeiende bedrijf in de jaarlijkse FD Gazellen Awards.

Op donderdag 10 december werd de FD Gazelle Awards 2015 afgesloten met de Grande Finale FD Gazelle Awards 2015 in het Koninklijk Theater in Den Haag. Met in totaal 490 bedrijven die een FD Gazelle hebben ontvangen voor hun groeiprestaties en 34 bedrijven hebben een Golden Gazelle behaald.

Grande Finale

Tijdens de Grande Finale werden extra prijzen uitgereikt, de Jury Awards, in de categorieën: diversiteit, toekomstvisie, internationalisering, aanstormend talent, de meest opvallende prestatie en de snelste groeier.

Tot onze vreugde werden we samen met twee andere bedrijven genomineerd voor de prijs ‘The Best Future Vision’. Wij willen goedkopekoffiebekers.nl feliciteren met het winnen van deze prijs. We voelen ons zeer vereerd met deze nominatie en zien dit als een erkenning van onze internationale strategie die we implementeren. Sinds 2014 hebben we onze markt verbreed naar de Benelux om onze schaalgrootte uit te breiden en dit als basis te gebruiken voor Europese expansie. Wij zijn actief in de nichemarkt van BPM-systemen. Deze markt groeit jaar na jaar en wordt wereldwijd gedomineerd door grote leveranciers uit de US en Europa.

BPM Company

BPM Company is een IT-dienstverlener gespecialiseerd in het realiseren van bedrijfsapplicaties door het inzetten van BPM-platforms. Het bedrijf is in 2011 in Nederland opgericht en opereert sindsdien in de Benelux met vestigingen in Nederland, België en sinds kort Roemenië. Momenteel heeft BPM Company ongeveer 25 IT-consultants in dienst. Het heeft een omzet van 1,4 miljoen bereikt. euro’s met een groeipercentage van 1005 procent in de afgelopen drie jaar.
FD Gazellen Awards

De Nederlandse krant ‘Het Financieele Dagblad’ organiseert jaarlijks de `FD Gazellen Awards ’ voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. De belangrijkste criteria voor deelname zijn een jaarlijks groeipercentage van minimaal 20 procent in de afgelopen drie jaar en een gezonde financiële toestand.

Gerelateerd