december 29, 2022

BPM Company scoort een 8,2 tijdens het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek

Als Pega Partner heeft BPM Company afgelopen jaar veel bestaande en nieuwe klanten mogen helpen in hun digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten met Pega professionals, delivery teams, consultancy, opleidingen en detavast. Met trots hebben wij met deze inzet een 8,2 klantwaardering ontvangen tijdens ons jaarlijkse tevredenheidsonderzoek.

Focus op duurzame relaties

Duurzame relaties is een kernwaarde van BPM Company. Dit doen we door inleven in de situatie van de klant, meedenken in realistische oplossingen en afspraken nakomen. Het is prettig te zien dat dit in scores en individuele reacties wordt bevestigd. Tevens krijgen we terug dat we goed luisteren, proactief en open zijn en snel schakelen.

Kwaliteit van onze Pega professionals

Het is onze ambitie om de Nederlandse kwaliteitsmarktleider in Pega te zijn. Dit staat of valt bij goede professionals, die niet alleen qua Pega kennis, maar ook over de juiste competenties beschikken. Je zou kunnen spreken van de ‘8+ professional’. We zijn dan ook zeer tevreden dat voor het tweede jaar op rij onze Pega professionals met een 8+ worden gewaardeerd!

Uitdaging op de Nederlandse arbeidsmarkt

Uiteraard zijn er ook verbeterpunten aangegeven. De arbeidsmarkt is, wat betreft Pega professionals in Nederland, een bekende uitdaging die veel klanten en ook ons parten speelt. Bijna elke klant heeft een tekort aan (interne) Pega capaciteit. Ondanks dat we de situatie en uitdagingen van onze klanten zeer goed begrijpen en weten wat ze nodig hebben, zijn we niet altijd in staat alle gevraagde capaciteit in te vullen. Dit geldt zowel voor in te huren Pega specialisten en teams, maar ook voor de detavast trainee die na een jaar in dienst treedt bij de klant.

In 2023 gaan wij door middel van de volgende acties hier meer aandacht aan geven:

 1. Recruitment: wij gaan ons recruitment team verder uitbreiden om meer Pega talent aan te trekken, zowel voor onszelf als detavast voor onze klanten.
 2. Aanbod BPM Academy: als Authorized Pega Training Partner zullen wij onze klanten helpen hun interne Pega ontwikkel capaciteit te vergroten. BPM Academy biedt een up-to-date trainingscurriculum aan, gericht op Pega certificeringen voor ontwikkelaars en business analisten.
 3. Samenwerking universiteiten: samen met Pegasystems zullen we meer samenwerkingsverbanden leggen met Nederlandse universiteiten en hogescholen. Zo hopen wij meer zichtbaarheid en interesse in Pega bij jong talent te realiseren.

Wij bedanken onze klanten voor het vertrouwen en de waardering. Hopelijk kunnen we in 2023 nog meer voor jullie betekenen als Pega Partner. We kijken uit naar de samenwerking en nieuwe projecten waar wij aan deel mogen nemen.

Ook benieuwd hoe u onze dienstverlening en services kunt ervaren?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden van onze diensten te bespreken, of de meerwaarde van Pega voor uw organisatie te ontdekken.

Gerelateerd

 • Man behind steering wheel in a self-driving car

  juli 2023

  De kracht van de autonome onderneming

 • juni 2023

  De 3 belangrijkste punten van PegaWorld iNspire 2023

 • april 2023

  PegaWorld INspire 2023, BPM Company is erbij

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

 

Naam*