mei 26, 2023

BPM Company verhuist naar Utrecht

Na zeven jaar in het iconische pand “de Brink” te ondernemen op de Utrechtseweg in Zeist, is het tijd voor de volgende stap voor BPM Company. Door groei in specialisten, klanten en de vraag naar onze dienstverlening in Pega was dit hard nodig.  

De groei van Pega en BPM Company

Door de groeiende vraag naar gespecialiseerde Pega services in Europa, zijn wij als Pega Partner de afgelopen jaren hard gegroeid. Steeds meer organisaties gebruiken Pega voor het optimaliseren, verbeteren of inrichten van hun bedrijfsprocessen. Ze zoeken daarbij een lokale partner die kwaliteit, ervaring en maatwerk centraal zet in hun dienstverlening om het succes van de Pega toepassing van haar klanten te realiseren.

Met ruim 80 Pega specialisten en medewerkers zijn wij daarom in april naar Utrecht verhuisd, om voldoende ruimte te geven aan onderlinge samenwerking van specialisten of in teamverband. Maar ook is er ruimte ontstaan voor de ontwikkeling van kennis en vaardigheden, door een aparte ruimte voor onze BPM Company Academy. Zo kunnen we onze ambitie waarmaken; om niet de grootste, maar wel kwalitatief de beste lokale Pega Partner van Europa te worden.

Match met Dotslash community

Pega onderscheidt zich onder andere door de nieuwste technologische innovaties mogelijk te maken voor gebruikers. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een locatie waar dit centraal staat, samen met persoonlijke ontwikkeling. We hebben dit gevonden binnen de start- en scale-up community voor IT in Utrecht; Dotslash. Met ruim 200 ondernemers en 2.2000 professionals is dit de plek waar kennisdeling, persoonlijke ontwikkeling en ontspanning voor vernieuwende ideeën centraal staan. Daarom zijn we in april 2022 bij deze community aangesloten, om zo de beste service en Pega oplossingen te realiseren samen met onze klanten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze locatie? Wij nodigen je graag uit om eens langs te komen.

Gerelateerd

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

 

Naam*