Maak carrière bij BPM Company

We zijn een groeiend bedrijf en zoeken regelmatig nieuwe collega’s, zoals Pega System Architecten. Bezoek onze carrièresite voor de actuele vacatures.

Naar careersbpmcompany.eu

Waarom een carrière bij BPM Company?

BPM Company wil voorop lopen als de beste werkgever in ons gespecialiseerde vakgebied. Onze passie is solide en innovatieve digitale oplossingen te bouwen met een ‘state of the art’ software platform. Zo zijn we de eerste Pegasystems partner in Nederland. Dat eerste zijn geeft ons een voorsprong en heeft zo zijn voordelen. We staan bekend als de specialist bij de bekende Pega klanten en werken nauw samen met onze platform partner leverancier. Daarom worden niet alleen gevraagd om iets te bouwen met Pega, maar vooral ook om te adviseren hoe de technologie het beste in te zetten is. Het draait bij ons dus om passie, kennis en specialisme.

Naar careersbpmcompany.eu

Op zoek naar gepassioneerde talenten

Opdrachtgevers met hun ‘customer journeys’ van dienst zijn met ‘digital business solutions’. Dat is al sinds 2011 ons lust en ons leven. Heb jij de nodige (basis)kennis van en een enorme passie voor digitalisering van bedrijfsprocessen? En ben je technisch bijzonder goed en bijzonder gedreven om je snel verder te ontwikkelen op het gebied van Pega? Heb je interesse om opgeleid te worden tot Pega Senior of Lead System Architect? In Nederland of België? Laat dan van je horen, kom aan boord bij BPM Company en profiteer van onze expertise op het hoogste niveau.

Naar careersbpmcompany.eu

Een traineeship via de BPM Company Academy

Naast uitdagende vacatures heeft BPM Company voor afgestudeerde studenten op HBO- of universitair niveau een aantal traineeships met perspectief op een vaste baan bij één van onze klanten. Belangrijke eis daarbij: je moet de passie en ambitie hebben om te gaan behoren tot de top in jouw vakgebied. Na de selectieprocedure starten de toptalenten met een opleidingstraject van 2 maanden in onze BPM Company Academy. Na de opleiding en certificering tot Pega System Architect wordt je gedurende 1 jaar klaargestoomd voor een carrière bij één van onze klanten door te leren in de praktijk. Na afloop van jouw traineeship kom je in dienst bij onze klant. Een unieke kans op de beste opleiding én een superbaan!

Naar careersbpmcompany.eu
Logo BPM Company

CONTACT

Nice to meet you

E-mail ons
+31 (0) 30 2077006