BPM Company is begin 2011 opgericht met als visie het verbeteren van bedrijfsprocessen voor zowel grote als kleine bedrijven door middel van BPM software. Sindsdien is BPM Company steeds verder gegroeid en ontwikkeld. Al onze consultants zijn ervaren, innovatief en helpen uw bedrijf graag aan efficiëntere bedrijfsprocessen. Het belang van uw bedrijf en uw klanten staat bij ons centraal. Wij bieden uw bedrijf de benodigde service en technologie om continu veranderende processen effectief te beheren en de relatie met uw klanten te optimaliseren.

Ons streven is te worden herkend als een Europees innovator van business process services die u helpt bij het realiseren van de beste resultaten. Onze consultants hebben vanuit verschillende rollen jarenlange ervaring met BPM software en acteren in de bredere context van een BPM oplossing. Ze zijn passievol, toegankelijk en gecertificeerd in Pegasystems en Bonitasoft technologie, wat leidt tot optimale ondersteuning voor uw organisatie. Sinds 2011 zijn we alliance partner van Pegasystems, sinds 2013 zijn we experto partner van Bonitasoft. Onze consultants hebben sinds 2008 succesvolle BPM implementaties uitgevoerd of een belangrijke bijdrage daaraan geleverd.

Wat wij doen

We zijn gespecialiseerd in implementatie van Business Process Management software en richten ons op twee leidende BPM leveranciers: Pegasystems en de Open Source software van Bonitasoft. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie alles uit haar BPM oplossing haalt en grip krijgt op de constante verandering van bedrijfsprocessen.

We helpen uw organisatie bij de realisatie van de door u gewenste BPM-oplossing. Zodoende kunt u complexe processen en grote aantallen data omzetten in strategische informatie en creëren we transparantie en beter inzicht in uw bedrijfsprocessen. Samen met uw organisatie zorgen wij ervoor dat wij het beste uit uw BPM oplossing halen. Wij adviseren u over de mogelijkheden die BPM voor u kan bieden en ook de risico's die hierbij spelen. Wij kijken net even verder en identificeren kansen voor verbetering. Op deze manier willen wij toewerken naar een lange-termijn-relatie.

Geïnteresseerd?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met BPM voor uw organisatie? Kijk dan verder op onze website welke projecten wij voor klanten hebben gerealiseerd. En neem contact op om verder te praten over de mogelijkheden.