april 25, 2024

Een nieuwe rol, een nieuw gezicht. Maak kennis met onze accountmanager

Sinds 1 maart 2024 is Frans van As gestart als accountmanager bij BPM Company. Door de groei van onze organisatie en de intentie van Jan Willem van Asperen om zich meer op consultancy diensten te gaan richten, is deze rol van accountmanager ontstaan. Waar Jan Willem afgelopen jaren grotendeels de klantcontacten onderhield, wordt nu een deel van de commerciële activiteiten stapsgewijs overgenomen door Frans. Naast het onderhouden van een aantal bestaande relaties gaat hij zich ook richten op nieuwe potentiele Pega klanten in Nederland. In deze blog vertelt Frans hoe zijn avontuur begon bij BPM Company en hoe hij de eerste maanden heeft ervaren.

Van tester tot accountmanager

Mijn reis in de IT begon in 2007 als tester en in de loop der jaren heb ik mij ontwikkeld als accountmanager. Het contact met klanten, het oplossen van problemen en het helpen van mensen zijn aspecten van mijn werk waar ik warm voor loop. Bij BPM Company zal ik mijn rol verder oppakken en uitbouwen. Ik ga mij verdiepen in de wereld van Pega, kennismaken met de klanten van BPM Company en uiteraard onze consultants leren kennen.

“Het contact met klanten, het oplossen van problemen en het helpen van mensen zijn aspecten van mijn werk waar ik warm voor loop.” – Frans van As

Klaar voor een nieuwe uitdaging

Het avontuur bij BPM Company begon toen ik via mijn oud-collega, Hans Steenwijk, in contact kwam met Eelco. Na 17 jaar voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging buiten de testwereld. In de contacten met verschillenden collega’s binnen BPM Company merkte ik dat de organisatie goed bij mij past. Men streeft naar hoge kwaliteit en de structuur van de organisatie is helder. Ik ben zelfs mee geweest naar een klant, om te spreken met de CIO. Daar kreeg ik het beeld bevestigd wat ik binnen de muren van de organisatie ook had gekregen.

“In de contacten met verschillende collega’s binnen BPM Company merkte ik dat de organisatie goed bij mij past.” – Frans van As

Focus op kwaliteit

Na verschillende gesprekken heb ik de overstap gemaakt naar BPM Company. Inmiddels zitten de eerste twee maanden erop en zijn de eerste kennismakingsgesprekken bij klanten geweest. Je merkt dat de relaties die er liggen gebouwd zijn op basis van vertrouwen en langdurige samenwerking. Het is mooi om te zien dat BPM Company als echte Pega specialist wordt ervaren en men daarmee kiest voor kwaliteit en lokale aanwezigheid.

Blik op de toekomst

Met mijn komst verwacht BPM Company ook in de toekomst de juiste aandacht aan haar klanten te kunnen blijven geven. Dit geeft Jan Willem van Asperen de ruimte om zich meer te richten op de uitbouw van onze consultancy diensten, zodat gebruikers van het Pega-platform nog meer waarde uit hun investeringen kunnen halen.

Wil jij kennis maken met Frans van As? Neem gerust contact met hem op via [email protected] of telefonisch via +31 (0)655403334.

Gerelateerd