1 September 2020

Mendix World 2.0

MendixWorld is terug, ditmaal in digitale vorm. Het belooft het grootste low-code evenement tot nu toe te worden!
Dit is het belangrijkste wereldwijde evenement voor iedereen die serieus bezig is of interesse heeft in low-code applicatieontwikkeling en digitale innovatie van de onderneming. Op 1 september is uw laptop of tablet het toneel van diverse discussies en keynotes, geleid door experts en visionairs op het gebied van low-code applicatieontwikkeling.

Tijdens MendixWorld worden Business- & IT-managers vanuit de hele wereld uitgedaagd om de grenzen voor productinnovatie te verleggen, nieuwe manieren te vinden om met klanten in contact te komen en te experimenteren met de nieuwste technologie. Daarnaast kan er dit jaar worden uitgekeken naar; uren aan on-demand video’s met de nieuwste productinnovaties, live Q&A, hands-on demo’s en nog veel meer.

Het maken van MendixWorld tot een jaarlijks terugkerend evenement bevestigt de groeiende interesse in low-code applicatieontwikkeling. Vorig jaar bezochten bijna 4.000 bezoekers van 1.100 verschillende bedrijven uit meer dan 30 landen MendixWorld. Als Belgische Mendix Partner hebben we onze unieke aanpak en oplossingen voorgesteld.

Benieuwd wat low-code applicatie ontwikkeling voor uw bedrijf kan betekenen?

Schrijf u dan snel in, of bekijk hier een overzicht van de geplande sessies.