Pegasystems is toonaangevend op het gebied van BPM software en is wereldwijd actief. Pega wordt door Gartner en Forrester aangemerkt als marktleider van BPM oplossingen. Met de PegaRULES Process Commander (kortweg PRPC) stelt Pegasystems bedrijven in staat om processen in te richten die efficiënt, flexibel en transparant zijn. De unieke “Build for Change” eigenschappen van de software maakt het mogelijk uw processen snel aan te passen aan veranderende omstandigheden. Met Pega heeft uw organisatie een krachtig BPM software platform in handen waarmee u grip krijgt op al uw bedrijfsprocessen. De software biedt vele mogelijkheden waarmee in korte tijd een applicatie kan worden gebouwd die eenvoudig kan worden geïntegreerd met bestaande systemen in uw organisatie. Pega ondersteunt de gangbare protocollen om deze koppelingen te maken. Applicaties worden herbruikbaar en flexibel opgebouwd waarbij niets hard coded in het systeem wordt vastgelegd. Hierdoor kunnen wijzigingen door geautoriseerde gebruikers en/of beheerders worden uitgevoerd. 

De mogelijkheden met Pega zijn zeer uitgebreid, hierin zit echter ook de valkuil. BPM Company helpt u de valkuilen te ontwijken door de technologie op de juist wijze in uw organisatie in te zetten en uw medewerkers hierin op te leiden. Wij helpen uw organisatie graag bij de implementatie van Pega als BPM oplossing.

BPM Company is sinds 2011 partner van Pegasystems en heeft veel ervaring opgebouwd. Onze consultants zijn door Pegasystems gecertificeerd en weten hoe ze de technologie optimaal kunnen inzetten in uw organisatie. Vanuit hun passie blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van Pega en de mogelijkheden die nieuwe versies bieden. Wij kijken tevens hoe Pega succesvol te combineren is met andere technologieën in een bestaande ICT architectuur. 

We kijken samen met u hoe Pega het beste voor diverse doeleinden binnen uw organisatie kan worden toegepast en welke projecten hierbij aansluiten. In projectteams, bestaande uit uw medewerkers en onze professionals, bouwen wij vervolgens de applicaties die dit mogelijk maken. Wij kijken waar de samenhang tussen projecten ligt en welke Pega frameworks kunnen worden gebruikt.

Innovatie met PRPC

Dit jaar heeft Alexander Schutte, een van de oprichters van BPM Company, bij PegaWorld 2013 een presentatie gegeven over het combineren van PRPC met Google Maps. Bekijk deze presentatie hier.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe BPM Company haar PRPC-expertise kan inzetten om uw organisatie te ondersteunen? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over PRPC kunt u ook kijken op http://www.pega.com/