Beproefde oplossingen voor uw digitale transformatie

Wij bouwen digitale oplossingen en begeleiden en adviseren organisaties bij hun digitale transformatie. Onze oplossingen helpen u om digitale kansen volledig te benutten. Of het nu gaat om het overtreffen van klantverwachtingen of het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, wij denken altijd met u mee over de best passende mogelijkheden. De ervaren Business IT-experts van BPM Company zijn zowel resultaatgerichte consultants als hands-on uitvoerders op het snijvlak van business, bedrijfsprocessen en IT.

Platforms
Services
Advisory

PLATFORMS

Pegasystems en Mendix, solide en flexibel

Voor het stap voor stap verbeteren van uw digitale slagkracht én toekomstbestendigheid maken wij gebruik van de uiterst solide technologie van Pegasystems. En om razendsnel ’low-code’ applicaties te bouwen zetten wij Mendix software in. Beide technologieën onderscheiden zich onder meer door verrassend uitgebreide standaardmogelijkheden en ongekend veel flexibiliteit.

Bekijk pegasystems
Bekijk Mendix

SERVICES

Services

  • Digital process automation

  • Customer engagement

  • Legacy modernization

  • Training & certificering

  • Expert services

ADVISORY

Design thinking: analyse én oplossing

Design thinking baseert zich op logica, verbeelding, intuïtie en systematisch redeneren. Het gaat er om de mogelijkheden van wat zou kunnen te verkennen en om de gewenst resultaten voor klanten te bedenken. In onze Design thinking workshop maken we gebruik van een ontwerpaanpak waarmee we binnen enkele dagen toepassingen bedenken en deels realiseren. Deze workshops, waarin business en IT samenkomen, zijn schaalbaar van twee dagen tot een paar weken. Er worden kansen geïdentificeerd, oplossingen ontworpen en kennis en ervaringen gedeeld.

ADVISORY

Journey planning: gaat u mee?

Bij deze werkmethodiek ontwikkelen we samen met u een strategische digitale roadmap die optimaal aansluit op de digitale reis van uw klant. Hierbij worden onder meer alle ‘customer journeys’ inzichtelijk gemaakt. Vanaf eerste interesse tot en met retentie en hernieuwde klant-interesse. Belangrijke uitkomsten van journey planning zijn dat u veel beter zicht krijgt op de belangrijkste high level requirements én de onderbouwing kunt maken onder uw financiële business case.

ADVISORY

Uw eigen Centre of Excellence

De dynamiek bij digitale transformatie is intens en ontwikkelingen gaan razendsnel. In een Centre of Excellence komt alle relevante kennis van belang voor uw digitale reis georganiseerd samen. Onze experts hebben de ervaring en de know how om u te helpen met het op effectieve wijze opzetten van uw eigen Pegasystems of Mendix Centre of Excellence. Hiermee borgt u dat waardevolle actuele praktijkkennis binnen uw organisatie actief wordt opgebouwd, gedeeld en uitgebreid.

ADVISORY

Delivery Preparation: goede voorbereiding loont

Voor de start van een digitaliseringsproject is het belangrijk om de basis op orde te hebben. Zijn de doelstellingen helder geformuleerd, is de governance adequaat ingericht en is de teamsamenstelling juist gebalanceerd? Er is veel om goed over na te denken. Onze ervaren kwartiermakers helpen graag om uw project efficiënt voor te bereiden om zodoende risico’s te verminderen en kwaliteit centraal te stellen.

Meer weten over onze expertise?

Laten we dan kennismaken en we vertellen u meer over onze unieke expertise en werkwijze.

Logo BPM Company

CONTACT

Nice to meet you

E-mail ons
+31 (0) 30 2077006