OPLOSSINGEN    Mendix

Mendix, flexibel low-code softwareplatform

Mendix is een leider op het gebied van low-code development platformen. Nu Mendix onderdeel van Siemens is geworden, wordt het platform ook steeds vaker ingezet voor operationele processen in de ‘Digital Factory’ en in Internet of Things omgevingen. Het Mendix software platform biedt, met een ‘low code’ werkmethodiek, alle vrijheid om heel snel uiterst flexibele, gebruiksvriendelijke en hoogwaardige applicaties te bouwen, te testen, te implementeren en te wijzigen. Dat geldt voor IT-professionals en business professionals. Met Mendix kunnen zakelijke gebruikers en business analisten actief samen deelnemen aan het ontwikkelingsproces. Zo verbetert de interactie tussen business en IT.

Mendix, perfect voor design thinking bij app-ontwikkeling

Mendix software faciliteert op een unieke manier een design thinking-werkwijze bij het ontwikkelen van strategische en operationele business apps. Zowel gebruikers als analisten beschikken met Mendix standaard over uitgebreide mogelijkheden om deel te nemen in het ontwikkelingsproces. Mendix-software is bijzonder geschikt voor dynamische organisaties die snel vele ervaringen opdoen tijdens hun digitaliseringsprojecten en die wijzigingen in hun applicaties razendsnel willen kunnen doorvoeren.

Bijzonder korte ROI-tijd

Met low-code Mendix applicaties heeft u continu controle over alle processen binnen uw organisatie. Kenmerkend voor Mendix is de bijzonder korte ROI-tijd onder andere dankzij en het gebruik van krachtige visuele tools. Hiermee kunnen heel snel duurzame en volledig schaalbare applicaties worden gebouwd waarbij pre-built componenten uit de Mendix App Store worden ingebouwd of gekoppeld.

‘Zelfdenkende’ Mendix apps

Met Mendix-oplossingen is het mogelijk om apps te bouwen die automatisch interfaces en hun gedrag aanpassen op basis van voorgedefinieerde omgevingsfactoren. Ontwikkelde Mendix-apps kunnen gemakkelijk verrijkt worden met onder meer sensor- en locatiedata, real time analyses, machine learning en de nieuwste AI services.

Mendix-demo inplannen?

Met het volledig open en transparante Mendix platform bent u verzekerd van robuuste oplossingen die direct te koppelen zijn aan Cloud-omgevingen. Een belangrijk pluspunt van Mendix software is de uitstekende beveiliging en het gemakkelijk en snel uit te voeren onderhoud. De vele overige voordelen van Mendix-software laten we u graag zien tijdens een demonstratie of kunt u vinden op de Mendix website. Zullen we een afspraak inplannen?

Logo BPM Company

CONTACT

Nice to meet you

E-mail ons
+31 (0) 30 2077006