OPLOSSINGEN    Pegasystems

Pegasystems: marktleider in Digital Process Automation en Customer Engagement

Pegasystems is mondiaal marktleider in hoogwaardige CRM- en Operational Excellence softwareoplossingen. Via één platform kunnen organisaties eenvoudig en snel hun end-to-end processen inrichten én via slimme interfaces integreren met hun bestaande applicatielandschap. BPM Company is sinds 2011 de implementatiepartner van Pegasystems in de Benelux. Als geen ander hebben onze experts een bijzonder uitgebreide en diepgaande praktijkervaring met het optimaal realiseren van hoogwaardige softwareoplossingen.

Pegasystems

Pega technologie gebaseerd op ‘layer cake architectuur’

Met het Pega platform worden middelgrote en grote organisaties in staat gesteld om efficiënte, flexibele en transparante processen heel snel op te zetten en te onderhouden. Dankzij de unieke ‘Build for Change’ functionaliteiten van Pegasystems, gebaseerd op de gepatenteerde ‘layer cake architectuur’, kunt u met de Pega technologie uw processen bijzonder snel en gemakkelijk aanpassen aan gewijzigde (markt)omstandigheden. Hierdoor heeft u eenvoudig controle over al uw bedrijfsprocessen.

Pega-technologie: modelgedreven ‘low code’

Pegasystems software biedt vele mogelijkheden om in verrassend korte tijd een applicatie te bouwen en te integreren in uw bestaande ICT-architectuur. Onderscheidend aan het Pega platform is eveneens dat er geen tijdrovende en daardoor kostbare ‘hard coding’ nodig is maar dat er met ‘modelgedreven low code’ gewerkt wordt. Dit zorgt voor een verhoogde productiviteit, snelheid en flexibiliteit.

Multidimensionaal applicatieplatform

Een applicatieplatform dat daadwerkelijk bijdraagt aan uw digital journey moet in onze visie echt multidimensionaal zijn. Oftewel: het platform moet geschikt zijn voor vele producten/diensten, vele kanalen, meerdere landen/continenten, verschillende typen klanten, et cetera. Binnen het Pega platform
zijn alle processen, procedures, datamodellen en user interfaces georganiseerd in overzichtelijke layers. Nieuwe producten, landen en communicatie- en distributiekanalen kunnen gemakkelijk worden toegevoegd zonder software te hoeven kopiëren of ingrijpend te herschrijven. We rekenen het u graag voor: met Pega technologie vereenvoudigt u uw software-ontwikkeling, integratie en implementatie en bespaart u kosten.

Interesse in een Pega demo?

Wilt u de voordelen van dit unieke platform voor flexibele bedrijfsprocessen en strategische apps met eigen ogen zien? Maak dan een afspraak met één van onze consultants voor een demonstratie of kijk op de Pega website voor meer informatie over dit innovatieve platform.

Logo BPM Company

CONTACT

Nice to meet you

E-mail ons
+31 (0) 30 2077006