Van Business Process Management specialist naar digitale toekomstbestendigheid

In 2011 is BPM Company begonnen als implementatie partner van Pegasystems. Vanuit een passie voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen door middel van software. Technologische ontwikkelingen volgens elkaar steeds sneller op. Daarmee ontstaan ook meer mogelijkheden voor het innoveren van bestaande bedrijfsmodellen.

De voortschrijdende technologie maakt het ook mogelijk om nieuwe disruptieve bedrijfsmodellen te creëren. Gevestigde partijen komen onder druk te staan en worden links en rechts ingehaald door start-ups. Het is de missie van BPM Company om organisaties digitaal toekomstigbestendig te maken en te blijven.

BPM Company als ervaren digitale business partner

Door het vroegtijdig instappen in de software platform ecosystemen hebben we een voorsprong in kennis en ervaring kunnen opbouwen. Zo waren we de eerste lokale partner van Pegasystems in Nederland. Inmiddels werken we met meer dan zeventig gedreven professionals in de Benelux en ons nearshore center in Roemenië.

Pegasystems en low-code technologie

BPM Company beschikt over een in Europa unieke expertise om organisaties in de volle breedte te helpen om digitaal toekomstbestendig te worden. Heel gericht ontwikkelen we low-code business apps en end-to-end digitale proces automatiseringsoplossingen om operationele werkzaamheden van organisaties af te wikkelen. Wij zijn software implementatiepartner van Pegasystems. Dit softwareplatform onderscheidt zich door een optimale betrouwbaarheid en een enorme flexibiliteit waardoor applicaties gemakkelijk en snel naar wens zijn te modelleren, aan te passen en te koppelen.

Passie, kennis en specialisme

Onze mensen maken het verschil bij onze klanten. Passie, kennis en specialisme staat bij ons voorop. We investeren daarom extra in de kennis van onze mensen en zijn continue op zoek naar nieuwe manieren van leren. Naast het bouwen van applicaties met Pega worden we ook gevraagd om te adviseren hoe dit platform het beste in te zetten is. Wilt u kennismaken met onze unieke expertise en brede dienstenaanbod? Neem dan contact met ons op. We zien er naar uit om u te ontmoeten!

Logo BPM Company

CONTACT

Nice to meet you

E-mail ons
+31 (0) 30 2077006