Training

Certified Senior System Architect (CSSA)

Praktische informatie

Startdatum

4 maart 2024

Duur

4 dagen

Vorm

Blended

Locatie

Kantoor BPM Company (Utrecht)

Kosten

€ 2000,- p.p

De CSSA training is voor Pega System Architecten die hun kennis van het Pega platform verder willen uitbreiden en hun vaardigheid om Pega-oplossingen op een efficiënte manier te implementeren willen verbeteren. De Senior System Architect training is ontworpen om applicatieontwikkelaars te helpen hun kennis van applicatieontwikkeling op het Pega platform te vergroten. De lesdagen in deze training richten zich op de taken die een Senior System Architect uitvoert om een Pega-applicatie te ontwikkelen.

Blended Learning

De training bevat een combinatie van zelfstudie en klassikaal les. De deelnemers nemen voorafgaand aan de klassikale trainingsdag zelf de online trainingsstof voor die dag door. Vervolgens zal deze stof op de trainingsdag klassikaal behandeld worden in samenvattingsvorm. We lichten onderwerpen toe, geven voorbeelden uit de praktijk waar dit nuttig is en bespreken de oefeningen. De trainer bereidt de training voor en zal ervaringen delen van de toepassing in andere organisaties.

Uitgangspunten

 • Deelnemers nemen conform het lesplan voor de klassikale dagen de te behandelen stof zelf door, zodat ze goed zijn voorbereid.
 • De training wordt op locatie bij jouw organisatie verzorgd of online.
 • Deelnemers zijn geslaagd voor hun Pega CSA-examen.

Doel van de training

Dit is een vervolgtraining om Pega System Architecten te leren hoe je efficiënt Pega oplossingen kunt bouwen.

Certificering

Na het doorlopen van de training ben je grotendeels voorbereid op het gelijknamige PCSSA (Pega Certified Senior System Architect) examen, waarbij afhankelijk per kandidaat nog zelfstudie nodig is om het examen te halen. Wanneer je slaagt, ontvang je het PCSSA certificaat.

Lesdata

 • 1
  maandag, 4 maart 2024
 • 2
  dinsdag, 5 maart 2024
 • 3
  woensdag, 6 maart 2024
 • 4
  donderdag, 7 maart 2024

Lestijden

09:00u – 17:00u

Kosten

Deelnameprijs € 2000,- Excl. BTW

Toelichting

Dit bedrag is inclusief lesmateriaal en lunch, Pega examenkosten en BTW zijn exclusief

Doelgroep

 • Pega System Architecten

Locatie

Kantoor BPM Company
Gebouw ./Drommedaris, 3e verdieping
Europalaan 101
3526 KR, Utrecht

Toelichting

In de omgeving van de leslocatie is voldoende gratis parkeergelegenheid.

"Ervaren en deskundige trainers"

De trainer was zeer ervaren en deskundig, waardoor hij vragen uit de dagelijkse praktijk van de cursisten uitgebreid kon beantwoorden. Voor iedere Business Analist die Pega zowel conceptueel als op detail niveau goed wil begrijpen, kan ik deze training van harte aanbevelen.

Bart Kooijmans

Global head WB Client Services bij ING

"Maatwerk trainingen"

De trainer van BPM Company had niet alleen kennis van de capaciteiten, maar demonstreerde ook zijn ervaring, deelde best practices en geleerde lessen tijdens deze intensieve en interactieve training. De feedback van ons team was positief, het was technisch genoeg om te begrijpen hoe Pega werkten, maar het was niet zo uitgebreid als een volledige certificering.

Sonia van der Linden-Pugal

Global Innovation Lead bij Booking.com

Groep volgt een in company Pega training gegeven door een trainer van BPM Company

In-company mogelijkheden

Wil je liever dat deze training intern binnen je organisatie wordt georganiseerd? Wij staan klaar om het programma perfect af te stemmen op jullie leerdoelen en behoeften.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanmelden training

Hidden
Naam
Nieuwsbrief

Soortgelijke trainingen