Training

Certified System Architect (CSA)

Praktische informatie

Startdatum

30 januari 2024

Duur

5 dagen

Vorm

Blended

Locatie

Kantoor BPM Company (Utrecht)

Kosten

€ 2500,- p.p

De CSA-training legt de basis voor het werken als Pega System Architect. Het geeft inzicht in de werking en functionaliteit van het platform. Tevens is het de ideale training voor ontwikkelgerelateerde rollen, zoals testers en applicatiebeheerders, om de benodigde technische basiskennis op te doen. Hiermee wordt beter begrepen hoe het platform werkt en hoe de eigen werkzaamheden hierop in te richten.

Blended learning

De training bevat een combinatie van zelfstudie en klassikaal les. De deelnemers nemen voorafgaande aan de klassikale trainingsdag zelf de trainingsstof voor die dag online door. Vervolgens zal deze stof op de trainingsdag klassikaal behandeld worden in samenvattingsvorm. We lichten onderwerpen toe, geven voorbeelden uit de praktijk waar dit nuttig is en bespreken de oefeningen. De trainer bereidt de training voor en zal ervaringen delen van de toepassing in andere organisaties.

Uitgangspunten

 • Deelnemers nemen conform het lesplan voor de klassikale dagen de te behandelen stof zelf door, zodat zij goed zijn voorbereid.
 • De training wordt op locatie of bij uw organisatie verzorgd, online is ook mogelijk.

Doel van de training

In deze training leer je de kernprincipes van applicatieontwikkeling in het Pega platform. Je leert om de meest voorkomende applicatie ontwikkel taken uit te voeren als voorbereiding op jouw eerste Pega project.

Certificering

Na het doorlopen van de training ben je grotendeels voorbereid op het gelijknamige PCSA (Pega Certified System Architect) examen, waarbij afhankelijk per kandidaat nog zelfstudie nodig is om het examen te halen. Wanneer je slaagt, ontvang je het PCSA-certificaat.

 

Lesdata

 • 1
  dinsdag, 30 januari 2024
 • 2
  woensdag, 31 januari 2024
 • 3
  donderdag, 1 februari 2024
 • 4
  vrijdag, 2 februari 2024

Lestijden

09:00u – 17:00u

Kosten

Deelnameprijs € 2500,- Excl. BTW

Toelichting

Dit bedrag is inclusief studiemateriaal en lunch. Examenkosten BTW zijn exclusief.

Doelgroep

 • Pega Architect Aspiranten
 • Pega Ontwikkelaars
 • Pega Testers
 • Applicatiebeheerders in Pega
 • Pega Certificeringskandidaten

Locatie

Kantoor BPM Company
Gebouw ./Drommedaris, 3e verdieping
Europalaan 101
3526 KR, Utrecht

Toelichting

De leslocatie is met OV goed te bereiken en er zijn voldoende gratis parkeergelegenheden.

"Ervaren en deskundige trainers"

De trainer was zeer ervaren en deskundig, waardoor hij vragen uit de dagelijkse praktijk van de cursisten uitgebreid kon beantwoorden. Voor iedere Business Analist die Pega zowel conceptueel als op detail niveau goed wil begrijpen, kan ik deze training van harte aanbevelen.

Bart Kooijmans

Global head WB Client Services bij ING

"Maatwerk trainingen"

De trainer van BPM Company had niet alleen kennis van de capaciteiten, maar demonstreerde ook zijn ervaring, deelde best practices en geleerde lessen tijdens deze intensieve en interactieve training. De feedback van ons team was positief, het was technisch genoeg om te begrijpen hoe Pega werkten, maar het was niet zo uitgebreid als een volledige certificering.

Sonia van der Linden-Pugal

Global Innovation Lead bij Booking.com

Groep volgt een in company Pega training gegeven door een trainer van BPM Company

In-company mogelijkheden

Wil je liever dat deze training intern binnen je organisatie wordt georganiseerd? Wij staan klaar om het programma perfect af te stemmen op jullie leerdoelen en behoeften.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanmelden training

Hidden
Naam
Nieuwsbrief

Soortgelijke trainingen