Training

Pega Business Architect
(PBA)

Praktische informatie

Startdatum

31 juli 2024

Duur

3 dagen

Vorm

Blended Learning

Locatie

Kantoor BPM Company (Utrecht)

Kosten

€ 1650,- p.p

De Pega Business Architect training geeft inzicht in de functionaliteiten van de App Studio in Pega, waarmee je applicaties kunt ontwikkelen die de digitale transformatie van organisaties bevorderen. Je maakt ook kennis met de Pega Express™ delivery approach en de Center-Out™ bedrijfsarchitectuur.

Als belangrijk lid van het ontwikkelteam werkt de Certified Pega Business Architect samen met Pega Certified System Architects en neemt hij deel aan elk aspect van het ontwerp en de bouw van een Pega Platform applicatie.

Blended Learning

De training bevat een combinatie van zelfstudie en klassikaal les. De deelnemers nemen voorafgaande aan de klassikale trainingsdag zelf de leerstof voor die dag online door. Vervolgens zal deze stof op de trainingsdag klassikaal behandeld worden in samenvattingsvorm. We lichten onderwerpen toe, geven voorbeelden uit de praktijk waar dit nuttig is en bespreken de oefeningen. De trainer bereidt de training voor en zal ervaringen delen van de toepassing in andere organisaties.

Uitgangspunten

 • Deelnemers nemen conform het lesplan voor de klassikale trainingsdagen de te behandelen leerstof zelf door, zodat zij goed zijn voorbereid.
 • De training wordt bij BPM Company op locatie verzorgd.

Doel van de training

In deze training leer je de kernprincipes kennen van applicatieontwikkeling in de App Studio van het Pega Platform™. Met als doel jouw inzet en effectiviteit als Pega Business Architect in een Pega ontwikkeltraject te vergroten.

Certificering

Na het doorlopen van de training ben je grotendeels voorbereid op het gelijknamige PCBA (Pega Certified Business Architect) examen, waarbij afhankelijk per kandidaat nog zelfstudie nodig is om het examen te halen. Wanneer je slaagt, ontvang je het officiële PCBA certificaat.

Lesdata

  Lestijden

  09:00u – 17:00u

  Kosten

  Deelnameprijs € 1650,- Excl. BTW

  Toelichting

  Deelnameprijs is inclusief lesmateriaal en lunch. Exclusief Pega examenkosten.

  Doelgroep

  • Business Architecten
  • Business Users
  • Projectmanagers
  • Quality Assurance

  Locatie

  Kantoor BPM Company
  Gebouw ./Drommedaris, 3e verdieping
  Europalaan 101
  3526 KR, Utrecht

  Toelichting

  De leslocatie is met openbaar vervoer goed te bereiken. Op het parkeerterrein naast het pand van de leslocatie is voldoende gratis parkeergelegenheid. Langs de openbare weg is het in de ochtend betaald parkeren.

  "Bijzonder verhelderend"

  Bij BPM Company heb ik de Pega System Architect en Pega Senior System Architect trainingen gevolgd. Deze trainingen waren verhelderend en praktisch. De trainers maakten complexe concepten duidelijk, en de mogelijkheid om vragen te stellen en direct feedback te krijgen was essentieel. Ik zou deze trainingen sterk aanbevelen voor iedereen die zijn technische vaardigheden wil verbeteren.

  Puck Ras

  Pega Senior System Architect bij Bovemij

  "Ervaren en deskundige trainers"

  De trainer was zeer ervaren en deskundig, waardoor hij vragen uit de dagelijkse praktijk van de cursisten uitgebreid kon beantwoorden. Voor iedere Business Analist die Pega zowel conceptueel als op detail niveau goed wil begrijpen, kan ik deze training van harte aanbevelen.

  Bart Kooijmans

  Global head WB Client Services bij ING

  "Maatwerk trainingen"

  De trainer van BPM Company had niet alleen kennis van de capaciteiten, maar demonstreerde ook zijn ervaring, deelde best practices en geleerde lessen tijdens deze intensieve en interactieve training. De feedback van ons team was positief, het was technisch genoeg om te begrijpen hoe Pega werkten, maar het was niet zo uitgebreid als een volledige certificering.

  Sonia van der Linden-Pugal

  Global Innovation Lead bij Booking.com

  Pega traingen en opleidingen voor CSSA, CSA, CBA.

  In-company mogelijkheden

  Wil je liever dat deze training intern binnen je organisatie wordt georganiseerd? Wij staan klaar om het programma perfect af te stemmen op jullie leerdoelen en behoeften.

  Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Aanmelden training

  Hidden
  Naam
  Nieuwsbrief

  Soortgelijke trainingen