Training

Pega Senior System Architect (PSSA)

Praktische informatie

Startdatum

4 september 2024

Duur

4 dagen

Vorm

Blended Learning

Locatie

Kantoor BPM Company (Utrecht)

Kosten

€ 2000,- p.p

De Pega Senior System Architect (PSSA) training is een vervolgtraining om Pega System Architecten te leren hoe je efficiënt Pega oplossingen kunt bouwen. Hierbij focust de training zich op de taken die een Senior System Architect uitvoert om een Pega-applicatie te ontwikkelen, om zo de kennis over applicatieontwikkeling op het Pega platform te vergroten.

De training bevat een combinatie van zelfstudie en klassikale lessen. Voorafgaand aan de klassikale lesdag neem je zelf de online lesstof door. Tijdens de klassikale lesdag lichten we onderwerpen toe, geven we voorbeelden uit de praktijk en bespreken we de opdrachten.

Certificering

Na het doorlopen van de training ben je grotendeels voorbereid op het gelijknamige PCSSA (Pega Certified Senior System Architect) examen, waarbij afhankelijk per kandidaat nog zelfstudie nodig is om het examen te halen. Wanneer je slaagt, ontvang je het officiële PCSSA-certificaat.

Lesdata

 • 1
  woensdag, 4 september 2024
 • 2
  maandag, 9 september 2024
 • 3
  donderdag, 12 september 2024
 • 4
  dinsdag, 17 september 2024

Lestijden

09:00u – 17:00u

Kosten

Deelnameprijs € 2000,- Excl. BTW

Toelichting

Deelnameprijs is inclusief lesmateriaal en lunch. Exclusief Pega examenkosten.

Doelgroep

 • Pega System Architecten

Locatie

Kantoor BPM Company
Gebouw ./Drommedaris, 3e verdieping
Europalaan 101
3526 KR, Utrecht

Toelichting

In de omgeving van de leslocatie is voldoende gratis parkeergelegenheid.

"Ervaren en deskundige trainers"

De trainer was zeer ervaren en deskundig, waardoor hij vragen uit de dagelijkse praktijk van de cursisten uitgebreid kon beantwoorden. Voor iedere Business Analist die Pega zowel conceptueel als op detail niveau goed wil begrijpen, kan ik deze training van harte aanbevelen.

Bart Kooijmans

Global head WB Client Services bij ING

"Maatwerk trainingen"

De trainer van BPM Company had niet alleen kennis van de capaciteiten, maar demonstreerde ook zijn ervaring, deelde best practices en geleerde lessen tijdens deze intensieve en interactieve training. De feedback van ons team was positief, het was technisch genoeg om te begrijpen hoe Pega werkten, maar het was niet zo uitgebreid als een volledige certificering.

Sonia van der Linden-Pugal

Global Innovation Lead bij Booking.com

Pega traingen en opleidingen voor CSSA, CSA, CBA.

In-company mogelijkheden

Wil je liever dat deze training intern binnen je organisatie wordt georganiseerd? Wij staan klaar om het programma perfect af te stemmen op jullie leerdoelen en behoeften.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanmelden training

Hidden
Naam
Nieuwsbrief

Soortgelijke trainingen