Training

Pega System Architect
(PSA)

Praktische informatie

Startdatum

31 juli 2024

Duur

5 dagen

Vorm

Blended Learning

Locatie

Kantoor BPM Company (Utrecht)

Kosten

€ 2750,- p.p

De PSA-training legt de basis voor het werken als Pega System Architect. In deze training:

 • Leer je de kernprincipes van applicatieontwikkeling in het Pega platform.
 • Leer je om de meest voorkomende applicatie ontwikkel taken uit te voeren als voorbereiding op jouw eerste Pega project.

De training bevat een combinatie van zelfstudie en klassikaal les. Voorafgaande aan de klassikale trainingsdag neem je zelf de (online) trainingstof door. Tijdens de klassikale trainingsdag lichten we onderwerpen toe, geven we voorbeelden uit de praktijk en bespreken we oefeningen.

Certificering

Na het doorlopen van de training ben je grotendeels voorbereid op het gelijknamige PCSA examen, waarbij afhankelijk per kandidaat nog zelfstudie nodig is om het examen te halen. Wanneer je slaagt, ontvang je het officiële PCSA-certificaat.

Lesdata

  Lestijden

  09:00u – 17:00u

  Kosten

  Deelnameprijs € 2750,- Excl. BTW

  Toelichting

  Deelnameprijs is inclusief lesmateriaal en lunch. Exclusief Pega examenkosten.

  Doelgroep

  • Pega Architect Aspiranten
  • Pega Ontwikkelaars
  • Pega Testers
  • Applicatiebeheerders in Pega
  • Pega Certificeringskandidaten

  Locatie

  Kantoor BPM Company
  Gebouw ./Drommedaris, 3e verdieping
  Europalaan 101
  3526 KR, Utrecht

  Toelichting

  De leslocatie is met openbaar vervoer goed te bereiken. Op het parkeerterrein naast het pand van de leslocatie is voldoende gratis parkeergelegenheid. Langs de openbare weg is het in de ochtend betaald parkeren.

  "Bijzonder verhelderend"

  Bij BPM Company heb ik de Pega System Architect en Pega Senior System Architect trainingen gevolgd. Deze trainingen waren verhelderend en praktisch. De trainers maakten complexe concepten duidelijk, en de mogelijkheid om vragen te stellen en direct feedback te krijgen was essentieel. Ik zou deze trainingen sterk aanbevelen voor iedereen die zijn technische vaardigheden wil verbeteren.

  Puck Ras

  Pega Senior System Architect bij Bovemij

  "Ervaren en deskundige trainers"

  De trainer was zeer ervaren en deskundig, waardoor hij vragen uit de dagelijkse praktijk van de cursisten uitgebreid kon beantwoorden. Voor iedere Business Analist die Pega zowel conceptueel als op detail niveau goed wil begrijpen, kan ik deze training van harte aanbevelen.

  Bart Kooijmans

  Global head WB Client Services bij ING

  "Maatwerk trainingen"

  De trainer van BPM Company had niet alleen kennis van de capaciteiten, maar demonstreerde ook zijn ervaring, deelde best practices en geleerde lessen tijdens deze intensieve en interactieve training. De feedback van ons team was positief, het was technisch genoeg om te begrijpen hoe Pega werkten, maar het was niet zo uitgebreid als een volledige certificering.

  Sonia van der Linden-Pugal

  Global Innovation Lead bij Booking.com

  Pega traingen en opleidingen voor CSSA, CSA, CBA.

  In-company mogelijkheden

  Wil je liever dat deze training intern binnen je organisatie wordt georganiseerd? Wij staan klaar om het programma perfect af te stemmen op jullie leerdoelen en behoeften.

  Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Aanmelden training

  Hidden
  Naam
  Nieuwsbrief

  Soortgelijke trainingen