Wij helpen organisaties digitale competenties op te bouwen om hun ambities te realiseren

Het vermogen om uw klanten goed te blijven bedienen in een wereld die steeds digitaler wordt is belangrijker dan ooit. BPM Company Academy ondersteunt haar klanten met specialistische Pega trainingen en praktijkgerichte workshops. We verzorgen trainingen in-company of in onze trainingscentra in Zeist en Boortmeerbeek. We gebruiken verschillende leervormen, zowel klassikale trainingen die worden gegeven door ervaren trainers alsook een combinatie van e-learning en klassikale lessen. Hoogwaardige trainingsprogramma’s met bewezen effectiviteit worden gegeven op basis van het standaard training materiaal van Pega. Ook is het mogelijk trainingen specifiek op maat te maken afgestemd op de situatie in uw organisatie.

Pega trainingen

TRAININGEN    PEGA

Pega trainingen

BPM Company is ‘authorised training partner’ van Pegasystems. Onze trainers zijn gecertificeerd door Pega en hebben succesvol het ‘train the trainer’ instructie programma doorlopen. We hebben een uitgebreid trackrecord opgebouwd de afgelopen jaren op het gebied van Pega trainingen bij de verschillende Pega klanten in de Benelux. Naast het standaard Pega curriculum heeft BPM Company ook eigen expert Pega trainingen ontwikkeld.

Bekijk mogelijkheden
Icoon testimonial

TESTIMONIAL

Vivat wil meer eigen regie kunnen voeren op de ontwikkeling van applicaties met het Pega platform. Om hun doel te bereiken heeft Vivat besloten interne medewerkers op te leiden en te certificeren als Pega Senior System Architect.

BPM Company heeft zowel de eerste als tweede groep interne ontwikkelaars klassikaal opgeleid door middel van een op maat gemaakt programma.

In hoofdzaak heeft Rabobank in haar Pega projecten eigen business analisten werken. Ontwikkelen met Pega is anders dan traditioneel software ontwikkelen. Rabobank heeft gekozen om Pega kennis op te bouwen bij de eigen business analisten.

Consultants van BPM Company hebben Pega Business Architect en Pega System Architect trainingen gegeven aan diverse Rabobank business analisten. Betere specificaties, is de business in eerder stadium geholpen de juiste functionele keuzes te maken in lijn met best practices van het platform.
Logo BPM Company

CONTACT

Nice to teach you

E-mail ons
+31 (0)30 2077006