december 18, 2019

Van procesoptimalisatie naar digitale toekomstbestendigheid

Digitale transformatie is op dit moment misschien wel het meest besproken onderwerp in organisaties wereldwijd. Het is een ontwikkeling met een enorme impact op alle aspecten van ons leven en werken. Digitale technologie verandert organisaties fundamenteel en is een bron van innovatie. De verwachtingen van klanten en gebruikers veranderen door digitalisering minstens zo snel als de technologie zelf. Bijzondere digitale ervaringen die zij vandaag opdoen bij andere organisaties, verlangen zij morgen van iedereen. Hoe blijf je beantwoorden aan de continu veranderende wensen van klanten? En wat betekent dat voor je organisatie, processen en systemen?

Het verenigen van drie werelden

In BPM Company verenigen we de werelden van de bedrijfseconomie, technologische innovatie en onze passie voor het duurzaam verbeteren van bedrijfsprocessen. Ruim negen jaar geleden is BPM Company gestart als implementatiepartner van Pegasystems. Inmiddels maken wij organisaties digitaal toekomstbestendig door middel van software.

Management- en systeembenadering in één

Business Process Management is enerzijds een managementbenadering, gericht op het efficiënter en effectiever maken van bedrijfsprocessen. Anderzijds is het een systeembenadering, software die je gebruikt om bedrijfsprocessen te automatiseren. Business Process Management is holistisch en biedt een kader voor voortdurende verbetering van je totale organisatie.

Processen versnellen

Een eenvoudig voorbeeld, maar een waar menig ondernemer zich in zal herkennen, is het aanvragen van een zakelijk krediet bij een bank. Dat is vaak een ingewikkeld proces over meerdere schijven dat weken of zelfs maanden kan duren. En niet bepaald klantvriendelijk. Dergelijke processen kun je vereenvoudigen en versnellen door ze te automatiseren. In plaats van een intakegesprek bij de bank kun je online je gegevens invullen; daarmee sla je al heel wat stappen over en verkort je het aanvraagproces drastisch.

Beginnen bij het proces

Wij starten bij het proces dat een organisatie wil optimaliseren. Met de kennishouders binnen de organisatie – de personen die de processen door en door kennen – kijken we waar de mogelijkheden tot optimalisatie zitten. Samen ontwikkelen we stap voor stap kwalitatief hoogwaardige en toekomstbestendige digitale oplossingen.

Passie, kennis en specialisme

We staan bekend als dé specialist en werken nauw samen met onze platformleverancier. We worden daarom niet alleen gevraagd om een oplossing te ontwikkelen, maar juist ook om te adviseren hoe de technologie het beste in te zetten. Passie, kennis en specialisme staan bij ons voorop. We investeren veel in de kennis van onze mensen. Uiteindelijk zijn het onze mensen die het verschil maken voor onze klanten.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over onze aanpak? Benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Gerelateerd

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

 

Naam*