Opleiding

Business Architect

Praktische informatie

Startdatum

7 oktober 2024

Duur

4 weken

Vorm

Blended Learning

Locatie

Kantoor BPM Company (Utrecht)

Kosten

Prijs op aanvraag

Het Pega Business Architect (PBA) opleidingstraject geeft inzicht in de functionaliteiten van de App Studio in Pega, waarmee je applicaties kunt ontwikkelen die de digitale transformatie van organisaties bevorderen. Je maakt ook kennis met de Pega Express™ delivery approach en de Center-Out™ bedrijfsarchitectuur.

Als belangrijk lid van het ontwikkelteam werkt de Certified Pega Business Architect samen met Pega Certified System Architects en neemt hij deel aan elk aspect van het ontwerp en de bouw van een Pega Platform applicatie. Tijdens het opleidingstraject word je op maat begeleid door onze ervaren docenten, zo zorgen we ervoor dat jij je optimaal kan ontwikkelen tot Pega Business Architect.

Doel van de opleiding

In deze opleiding leer je de kernprincipes kennen van applicatieontwikkeling in de App Studio van het Pega Platform™. Met als doel jouw inzet en effectiviteit als Pega Business Architect in een Pega ontwikkeltraject te vergroten.

Certificering

Na het doorlopen van de opleiding ben je voorbereid op het gelijknamige PCBA (Pega Certified Business Architect) examen. Wanneer je slaagt, ontvang je het officiële PBA-certificaat.

Lesdata

  Lestijden

  09:00u – 17:00u

  Kosten

  Prijs op aanvraag

  Toelichting

  Doelgroep

  • Business Architecten
  • Business Users
  • Projectmanagers

  Locatie

  Kantoor BPM Company
  Gebouw ./Drommedaris, 3e verdieping
  Europalaan 101
  3526 KR, Utrecht

  Toelichting

  De leslocatie is met openbaar vervoer goed te bereiken. Op het parkeerterrein naast het pand van de leslocatie is voldoende gratis parkeergelegenheid. Langs de openbare weg is het in de ochtend betaald parkeren.

  "De Pega theorie begrijpen en toepassen"

  Naast het studiemateriaal, heb je veel onderling overleg met medestudenten en krijg je trainingen van ervaren Pega-specialisten. Zij komen langs om samen met jou examenvragen door te nemen, de achterliggende theorie uit te leggen en ook direct een voorbeeld in Pega erbij te halen. Hierdoor leer je de theorie echt goed te begrijpen en toe te passen.

  Jorn Koster

  Pega System Architect

  "Opleidingsprogramma en begeleiding"

  Met een uniek opleidingsprogramma en de begeleiding door ervaren trainers zorgen wij ervoor dat onze mensen zich optimaal ontwikkelen tot een volwaardige Pega-specialist.

  Stanley Foster

  Manager BPM Academy

  "Vliegende start van mijn Pega carrière"

  Via de BPM Company Academy ben ik in no-time klaargestoomd om als Pega developer aan de slag te gaan in een project bij een klant. Door de training en begeleiding van senior Pega developers was ik direct in staat om te starten en waarde toe te voegen.

  Niels Oelderik

  Pega System Architect

  Pega traingen en opleidingen voor CSSA, CSA, CBA.

  Vragen over deze opleiding?

  Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Inschrijven opleiding

  Hidden
  Naam
  Nieuwsbrief

  Soortgelijke opleidingen