Bouw uw eigen Pega competenties op

Is het ontwikkelen van Pega competenties van uzelf of het interne team binnen uw organisatie gewenst? Bent u op zoek naar maatwerk trainingen en/of Pega trainingen die de laatste innovaties en updates behandelen en toepassen? Dan bent u bij de BPM Company Academy aan het juiste adres.

Train medewerkers

Wilt u meer grip op de Pega (kennis) ontwikkeling in uw organisatie of de kosten en de afhankelijkheid van externe leveranciers verminderen? Train dan uw medewerkers in Pega en ontwikkel hen tot de toekomstige Pega specialisten van uw organisatie! BPM Company is Authorised Training Partner en wij helpen u graag de goede basis te leggen met onze bedrijfstrainingen/ maatwerktrainingen.

Maatwerk

Wij hebben een breed aanbod van Pega trainingen. We ondersteunen onze klanten met specialistische Pega trainingen en praktijkgerichte workshops. Waarbij gebruik wordt gemaakt van het standaard trainingsmateriaal van Pega. Daarnaast verzorgen wij ook maatwerk. Denk hierbij aan het inbrengen van uw eigen casuïstiek en het toevoegen van specifieke elementen aan de training. Al onze trainingen worden verzorgd door een pool van ervaren Pega gecertificeerde trainers. Deze hebben in de afgelopen jaren een uitgebreid trackrecord opgebouwd bij verschillende Pega klanten in de Benelux.

Meer over matwerk trainingen

Geef jouw Pega carrière een boost

Wil je als professional jouw Pega carrière een boost geven, je waarde en carrièrekansen op de arbeidsmarkt vergroten of je omscholen naar de Pega technologie? Als Authorised Pega Training Partner kunnen wij jou helpen deze ambities waar te maken.

Meer over Pega Trainingen

PEGA AANBOD

Pega Certified
System Architect 

Leer de kernprincipes en de meest voorkomende applicatie ontwikkel taken uit te voeren als voorbereiding op jouw eerste Pega project.

  • 5 dagen

  • PCSA

  • startgarantie

Pega Certified
Business Architect

Business analisten en gebruikers hebben met deze training de kennis om hun werk beter af te stemmen op het Pega ontwikkel team.

  • 3 of 4 dagen

  • PCBA

  • startgarantie

Pega Foundation
One Day 

Maak kennis met het Pega Platform, de basisprincipes van verandering, werken met App studio en eigen rapportages configureren.

  • 1 dag
  • Bewijs van deelname

  • startgarantie

Bekijk het gehele aanbod

Geef uw Pega team/organisatie een boost met jong talent!

Wilt u jong talent aantrekken als Pega ontwikkelaar, maar weet u niet hoe u de juiste mensen vindt? Heeft u ervaring met detavast, maar blijven uw kandidaten niet als ontwikkelaar bij uw organisatie? Dan kunnen wij u helpen met onze detavast propositie.

Door onze jarenlange ervaring weten wij de juiste profielen te vinden, die ook matchen met uw bedrijfs-dna. Eenmaal geselecteerd, worden ze getraind en begeleid door onze ervaren Nederlandse Pega professionals en klaargestoomd voor een carrière als Pega ontwikkelaar bij uw organisatie.

Meer over Detavast

Wij maken de markt klaar voor Pega

De vraag naar Pega specialisten neemt steeds meer toe. Met de BPM Company Academy geven we invulling aan deze groeiende behoefte.

Zo bouwen wij aan een kwalitatieve Pega community van de Benelux. Benieuwd wat wij kunnen doen voor de ontwikkeling van uw organisatie of die van de professional?

E-mail ons
+31 (0) 30 2077006

Deze klanten gingen u voor:

Logo BPM Company

CONTACT

Nice to meet you

E-mail ons
+31 (0) 30 2077006