december 1, 2023

Jan Willem van Asperen spreker op ING Pega event

Jan Willem van Asperen spreekt tijdens de paneldiscussie

Op 23 november organiseerde ING de OnePega Product Day in Amsterdam met als centraal thema act-as-one. Onze sales director Jan Willem van Asperen was een van de sprekers tijdens dit event. ING organiseert dit jaarlijks met als doel de interne – en externe samenwerking te verbeteren om tot een efficiënt en effectief gebruik van Pega te komen. We zijn er trots op dat Jan Willem gevraagd was om deel te nemen aan de leverancier paneldiscussie.

Tijdens de paneldiscussie kreeg Jan Willem de gelegenheid om de visie en ervaringen van BPM Company te delen met betrekking tot het implementeren en optimaliseren van Pega binnen grote organisaties als ING. Jan Willem vertelde dat hiervoor commitment van het management, een goede strategie en team overstijgende samenwerking cruciaal zijn. Dat laatste komt zonder (centrale) regie te weinig tot stand, waardoor digitalisatie en innovatie worden vertraagd. Het helpt bovendien als de business begrijpt wat Pega is en hoe hiermee processen te kunnen optimaliseren. Pega ondersteunt met tools als App Studio en modulair hergebruik heel goed de samenwerking tussen business en IT. In de ogen van Jan Willem is act-as-one dus primair een mindset!

We hebben ontzettend genoten van de OnePega Product Day! Mooi om op deze manier kennis te delen en met alle inzichten de samenwerking nog verder te verbeteren.

Mogelijkheden Pega

Benieuwd wat het Pega platform voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op en Jan Willem kijkt graag samen met je naar de mogelijkheden.

Gerelateerd

  • april 2023

    BPM Company en Pegasystems NL slaan handen ineen voor een exclusief Pega event

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

 

Naam*