december 10, 2020

Klaar voor de toekomst met het Pega-platform

We leven in een steeds dynamischer wereld waarin de veranderingen zich in een toenemend tempo aandienen. Om als bedrijf te kunnen groeien en bloeien, en om ook in de toekomst je klanten goed te kunnen blijven bedienen, kun je niet meer zonder moderne technologie. Wat is de kracht van het Pega-platform in deze enorme dynamiek en wat maakt onze medewerkers tot dat waardevolle team dat het is? Eelco Vissinga, Managing Director van BPM Company, vertelt het in deze blog.

De kracht van het Pega-platform

Met het cloudgebaseerde Pega-platform kunnen organisaties eenvoudig en snel hun end-to-end processen inrichten én via slimme interfaces integreren met hun bestaande applicatielandschap. Dit is anders dan de traditionele manier van software ontwikkelen. Allereerst staan de bedrijfsprocessen centraal. Met behulp van blokken en bouwstenen bouwen we, via een grafische interface, die processen na. Vervolgens voegen we bij elke processtap de businesslogica toe. Is dat klaar, dan genereren we de software. Verandert een proces? Geen probleem. Dan voeren we de veranderingen door in het Pega-platform, we genereren de software opnieuw en klaar ben je. Daar komt geen ingewikkelde programmeertaal of code aan te pas. Dat maakt dat het platform perfect aansluit bij de dynamiek in de wereld om ons heen. Je bouwt iets, maar daarmee is het niet klaar. Het is eenvoudig te onderhouden en aan te passen. Zo vormt je software geen belemmering, maar groeit het met je organisatie mee, welke kant die ook opgaat.

Continue ontwikkeling

Het is al bijna tien jaar onze missie om organisaties toekomstbestendig te maken én te houden. Niet voor niets hebben we vanaf de start gekozen voor het Pega-platform, wat ons de eerste Pega-partner in Nederland maakte. Dat heeft ons een grote voorsprong gegeven. Om die voorsprong te behouden, investeren we voortdurend in de ontwikkeling van de kennis en expertise van onze mensen. Want zij maken uiteindelijk het verschil. Behalve de experts die aan de knoppen zitten en de software genereren en configureren, hebben we in ons team ook adviseurs die als de beste weten hoe ze een organisatie moeten begeleiden bij het organiseren en implementeren van de Pega-platformtechnologie.

Pega-believers in hart en nieren

Onze medewerkers zijn niet toevallig bij ons aan komen waaien. Hun passie voor technisch vernuftige oplossingen maakt dat ze groot fan zijn van het Pega-platform, inclusief de mogelijkheden die het biedt op het vlak van kunstmatige intelligentie en robotic process automation. Zo is Pega bijvoorbeeld onlangs erkend door Forrester Research als leider in real-time interactiemanagement, een moderne technologie die bedrijven helpt hun klanten een sterk gepersonaliseerde digitale ervaring te leveren in alle fases van de klantreis. Dat inspireert ons. Niet alleen omdat het om state-of-the-art technologie gaat, maar omdat wij geloven dat zaken als AI en RPA van veel toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klanten, nu en in de toekomst. Dat is waar onze mensen stuk voor stuk ’s ochtends voor in de auto, op de fiets of aan de keukentafel springen: om met Pega waardevolle dingen te bouwen voor onze klanten.

Nieuwsgierig?

We snappen dat je misschien niet direct beeld hebt bij hoe het Pega-platform nu precies waarde kan toevoegen voor jouw organisatie. Daarom nodigen we je uit voor onze online workshop waarin we hands-on demonstreren hoe snel je een proces kunt automatiseren en modelleren. Zo brengen we dat wat nu misschien nog abstract is, in een uur tot leven. Meld je aan!

   

Gerelateerd