Let’s trust quality

Wij helpen onze Europese Pega klanten met het oplossen van hun Pega uitdagingen. Ons team van gecertificeerde Pega-ontwikkelaars en ervaren consultants wordt gedreven door kwaliteit. Met hun kennis en staat van dienst bij een breed en divers klantenbestand, ondersteunen wij uw succes met Pega.

Consultancy

Bereik meer met Pega

Wilt u meer waarde creëren met uw Pega platform? Of wilt uw een hogere productiviteit binnen uw delivery organisatie creëren?

Wij hebben een bekwaamd team van consultants die ervaren zijn in het effectiever maken van Pega teams en organisaties. Ons team kan u helpen met het opzetten van uw Center of Excellence (CoE), het verbeteren van uw leveringsorganisatie en het creëren van een iteratieve manier van werken die voor u het beste werkt. Daarnaast helpt onze quick scan u om verbeteringsmogelijkheden te identificeren vanuit technisch, proces en mensperspectief.

Ontmoet onze specialisten Richard of Jan Willem op stand 28 in de Innovation Hub op PegaWorld.

Case

Rabobank Financieren

Case

De Mandemakers Groep

Whitepaper

"De zeven stappen voor een goede start van je Pega project"

Deze whitepaper geeft u een duidelijk beeld van wat er nodig is om een Pega project succesvol op te zetten en welke aandachtspunten daarbij horen.

Whitepaper

"Hoe bouw je succesvol je eerste Pega team"

Deze whitepaper geeft een duidelijk beeld van wat er nodig is om het eerste Pega-team succesvol op te zetten en welke aandachtspunten daarbij horen.

Delivery

Vertrouwen en kwaliteit ontwikkelen

Heeft u ervaren Pega-ontwikkelaars en Business Architecten nodig voor uw Pega team?

Met hun diepgaande kennis van de intelligente automatiseringsmogelijkheden van Pega, zijn onze specialisten in staat om efficiënte implementaties en continue ondersteuning te bieden. Ze richten zich op kwaliteit door het gebruik van BPM Company’s dev-quality standards en express methodologie. Hierdoor leveren onze specialisten waardevolle zakelijke oplossingen.

Bezoek stand 28 en stel onze specialisten Maarten, Arjan en Richard uw vraag over vertrouwen en kwaliteit.

Training

Groei interne Pega expertise

Heeft u moeite om uw mensen vertrouwd te maken met Pega?

Als een van de eerste Pega Training Partners, stellen we onze klanten in staat om hun eigen Pega-personeelsbestand te ontwikkelen. In onze BPM Company Academy zorgen onze gespecialiseerde trainers en onze maatwerk trainingen voor een volledig inzicht in de mogelijkheden van Pega. Hierdoor kunnen onze klanten alle Pega-rollen binnen hun organisatie vullen en optimale resultaten behalen in hun bedrijfsprocessen.

Lees hier meer over de maatwerk trainingen in onze Academy of praat met een van onze specialisten op stand 28.

Teams as a Service

Agile teams voor het maximaliseren van Pega

Snel aan de slag met uw eerste Pega team of wilt u uw organisatie opschalen met nieuwe teams?

Stel uw Pega-organisatie dan in staat met ons Teams as a Service (TAAS) concept: een toegewijd multidisciplinair team dat rechtstreeks samenwerkt met uw bedrijf en IT om samen waarde te leveren. Met ons TAAS-concept creëert uw stabiliteit en behoudt uw Pega-kennis binnen uw team.

Laten we niet wachten. Benader Jan Willem of Eelco op stand 28 in de Innovation Hub en ontdek hoe u uw Pega-team kunt inzetten.