augustus 15, 2023

BPM Company geeft in-company Pega training bij Booking.com

Groepsfoto van twaalf deelnemers en trainer van de Pega maatwerk training bij Booking.com op hun hoofdkantoor in Amsterdam

Deze zomer heeft BPM Company in samenwerking met Booking.com een in-company Pega training mogen organiseren. Twaalf developers van Booking.com namen deel aan de op maat gemaakte training met relevante Pega cases. In de vijfdaagse training werden de developers van Booking.com opgeleid om aan de slag te gaan als Pega System Architecten en Pega Business Architecten met het Pega-platform.

Maatwerk training

Met ons brede aanbod van specialistische Pega trainingen en praktijkgerichte workshops gegeven door ervaren trainers, helpen wij organisaties om hun interne Pega workforce te versterken en uit te breiden. Daarnaast maken wij bij BPM Company gebruik van maatwerk. Door het inbrengen van eigen casuïstiek en het toevoegen van specifieke elementen aan de Pega-training, zorgen wij ervoor dat klanten een training krijgen die aansluit bij hun wensen en behoeftes.

De training bij Booking.com was gericht op het eigen Pega-ecosysteem van het bedrijf. De developers maakten kennis met het Pega-platform en gingen klassikaal aan de slag met relevante en herkenbare casussen voor hen, de organisatie en hun branche. Zo hebben ze niet alleen diepgaande inzichten opgedaan van de innovatieve mogelijkheden van Pega, maar ook best practices vanuit de organisatie ontdekt.

“Het is onze missie om organisaties te helpen het volledige potentieel van Pega te benutten. De training bij Booking.com is een voorbeeld van hoe we die missie in de praktijk brengen, door te zorgen voor een diepgaand begrip en inzicht die organisaties nodig hebben om met Pega te excelleren.”

Richard van Tol, Lead Business Architect bij BPM Company.

Pega CSA & CBA training

Naast de in-company Pega training, verzorgen wij ook blended learning trainingen vanuit onze BPM Company Academy in Utrecht. Wilt u net als Booking.com de interne Pega capaciteit binnen uw organisatie vergroten? In september verzorgen wij een nieuwe training voor System Architecten (CSA) en Business Architecten (CBA). Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf u snel in!

Gerelateerd

 • februari 2024

  Zo profiteer je als organisatie van de BPMC Academy

 • Foto van netwerkborrel voor Pega trainees, groep (oud) trainees kijkt naar presentatie over AI van Pega Developer

  juli 2023

  Succesvolle netwerkborrel voor Pega trainees van BPM Company Academy

 • Foto van groep die blended training volgt in de BPM Company Academy

  juni 2023

  BPM Company Academy organiseert een blended training voor haar klanten

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

 

Naam*