juni 9, 2023

BPM Company Academy organiseert een blended training voor haar klanten

Foto van groep die blended training volgt in de BPM Company Academy

De afgelopen jaren heeft BPM Company als ‘Authorised Pega Training Partner’ een uitgebreid track record opgebouwd op het gebied van Pega trainingen. Met ons brede aanbod aan trainingen en unieke aanpak, hebben al vele klanten hun interne Pega-kennis weten te vergroten met behulp van onze Academy. Afgelopen mei begon er weer een klas met deelnemers vanuit diverse klanten van BPM Company, waaronder Rabobank, ING en Bovemij.

Interne Pega kennis opbouwen

De maatwerk trainingen van BPM Company Academy ondersteunen onze klanten bij het opbouwen van hun interne Pega kennis, zowel via in-company als open inschrijving trainingen. Zo’n open training vond ook in mei weer plaats. Tijdens de training kregen de deelnemers inzicht in de werking en functionaliteit van het Pega-platform. Daarnaast werden de deelnemers voorbereid op het ontwikkelen met Pega. Zo deden de deelnemers fundamentele basis kennis en vaardigheden van Pega op om aan de slag te gaan als Pega System Architect.

“Het zelfstudie materiaal is afwisselend met naast duidelijke tekst ook korte filmpjes en opgaven om kennis te testen. Dit was goede voorbereiding voor de klassikale training, waardoor er veel tijd was om te oefenen met praktische cases in de Pega app studio. De trainer was zeer ervaren en deskundig, waardoor hij vragen uit de dagelijkse praktijk van de cursisten uitgebreid kon beantwoorden. Voor iedere Business Analist die Pega zowel conceptueel als op detail niveau goed wil begrijpen, kan ik deze training van harte aanbevelen.”

Bart Kooijmans over de PCBA-training

Blended training

De training vond plaats in blended vorm, waarbij (online) zelfstudie wordt gecombineerd met (offline) klassikale lessen. De 5-daagse training werd verspreid over 3 weken, waardoor onze klanten hun medewerkers niet voor langere periodes hoefden te missen. Een mooi voordeel, want voor veel organisaties is het moeilijk om ontwikkelaars voor meerdere aaneengesloten dagen te moeten missen. Met onze blended trainingen biedt BPM Company Academy organisaties dus een aantrekkelijke optie voor de training van haar medewerkers.

Toekomstplannen

De vraag naar het aanbod binnen de BPM Company Academy blijft stijgen. In de toekomst hopen we nog frequenter Pega trainingen te organiseren, om zo onze klanten nog beter te ondersteunen in het ontwikkelen van hun interne Pega capaciteit. De eerstvolgende (open) training met beschikbare plekken staat gepland voor september 2023. Wilt u er ook bij aanwezig zijn of uw specialisten een training in Pega laten volgen? Neem dan contact op met ons op.

Gerelateerd

 • Groepsfoto van twaalf deelnemers en trainer van de Pega maatwerk training bij Booking.com op hun hoofdkantoor in Amsterdam

  augustus 2023

  BPM Company geeft in-company Pega training bij Booking.com

 • februari 2024

  Zo profiteer je als organisatie van de BPMC Academy

 • Foto van netwerkborrel voor Pega trainees, groep (oud) trainees kijkt naar presentatie over AI van Pega Developer

  juli 2023

  Succesvolle netwerkborrel voor Pega trainees van BPM Company Academy