juli 17, 2023

Succesvolle netwerkborrel voor Pega trainees van BPM Company Academy

Foto van netwerkborrel voor Pega trainees, groep (oud) trainees kijkt naar presentatie over AI van Pega Developer

Op 13 juli organiseerde BPM Company de tweede bijeenkomst voor huidige en voormalige Pega trainees van BPM Company. Als onderdeel van ons detavast traineeship traject, is dit het moment om elkaar weer te zien en ervaringen uit te wisselen. Een waardevolle kans om in elkaar te blijven investeren qua kennis, ontwikkeling en ervaring.

Presentaties over PegaWorld en GenAI

Vanuit ons nieuwe kantoor in Utrecht ging deze bijeenkomst goed van start. Als eerste deelden wij de hoogtepunten van PegaWorld iNspire 2023, waar wij ook als sponsor bij aanwezig waren. Zo vertelde Jan Willen van Asperen over autonome organisatie, process mining en GenAI. Pega Developer Bo van Ommen ging verder in op het laatste onderwerp, door een kennissessie te geven over de invloed van GenAI op het werk als Pega Developers. Waarbij ook de toekomst van GenAI binnen het Pega platform ter sprake kwam en hoe je dit binnen projecten kunt aandragen.

Uitwisselen van ervaringen

Na deze sessies gingen de trainees in groepen uiteen, om met elkaar in gesprek te gaan over hun ervaringen, uitdagingen en succesverhalen als Pega System Architect. Een mooie kans voor de trainees om elkaar beter te leren kennen en op een laagdrempelige manier ervaringen uit te wisselen. De gesprekken werden voortgezet tijdens een gezamenlijk diner ter afsluiting van de avond.

Detavast traineeship traject bij BPM Company

Het traineeship traject van BPM Company is speciaal ontworpen voor starters en young professionals die aan de slag willen gaan als Pega Developer. BPM Company organiseert het detavast traject in samenwerking met een aantal klanten.

Deelnemers van het detavast traject worden vanuit de BPM Company Academy in 15 maanden gecertificeerd, opgeleid en begeleid om het werk als Certified Senior System Architect (CSSA) uit te voeren. Dit doen ze bij onze klanten in hun eigen organisatie, waarbij BPM Company verantwoordelijk blijft voor de begeleiding en coaching van de trainee. Op deze manier hebben vele klanten hun interne Pega organisatie al weten te vergroten met nieuw Pega talent.

Ben jij op zoek naar jong Pega talent om jouw organisatie te versterken? Ontdek hoe ons detavast concept jouw organisatie helpt met het zoeken, opleiden en begeleiden van nieuw Pega talent.

Gerelateerd

 • Groepsfoto van twaalf deelnemers en trainer van de Pega maatwerk training bij Booking.com op hun hoofdkantoor in Amsterdam

  augustus 2023

  BPM Company geeft in-company Pega training bij Booking.com

 • Foto van groep die blended training volgt in de BPM Company Academy

  juni 2023

  BPM Company Academy organiseert een blended training voor haar klanten

 • februari 2024

  Zo profiteer je als organisatie van de BPMC Academy